Makesafe

In de ongediertebestrijding en Pest Control Industry brengt Makesafe International klanten en producten bij elkaar.

Op ons internationale platform vindt u:

  • internationaal erkende en bekende merken en producten voor ongediertebestrijding
  • een groot netwerk van master distributeurs in Pest Control

Makesafe vindt uw nieuwe afzetmarkt voor u en faciliteert de wereldwijde distributie. U profiteert daarbij van ons internationale netwerk.


Missie

Makesafe International is een betrouwbaar platform en de efficiënte link tussen producenten en distributeurs in de internationale ongediertebestrijding en Pest Control markt.


B-to-B partners

Onze partners creëren en ontwikkelen hun producten vanuit een uitgebreide praktische kennis van ongediertebestrijding. Makesafe International biedt een internationaal B-to-B-platform voor deze producten en brengt ontwikkelaars en distributeurs bij elkaar.


Bent u als ontwikkelaar of distributeur geïnteresseerd in een samenwerking? Klik hier

 

U wilt uw product wereldwijd introduceren

Innovatieve producten ontstaan vaak tijdens veldwerk. Een operator zoekt de oplossing voor een specifiek probleem in de ongediertebestrijding. Deze expert creëert een innovatieve oplossing die potentieel heeft voor toepassingen over de hele wereld. Hij wil gaan exporteren naar nieuwe internationale markten. Zo komt de PCO-ontwikkelaar en producent bij een wereldwijde introductie voor veel vragen te staan. Bijvoorbeeld over de wet- en regelgeving en de communicatie. Elk land heeft afwijkende regelingen en verschillende nationale consumentenwetten. En iedere klant communiceert het liefst met u in de eigen, vertrouwde moedertaal. Hoe lost u dit op?

 

Export en internationale logistiek

De producent van ongediertebestrijdingproducten staat voor logistieke vraagstukken bij export. Hoe regel ik de invoer en het vervoer? Wat is het veiligste en goedkoopste vervoermiddel naar een bepaald land? Hoe bereik ik met mijn product nieuwe partners op andere continenten? Wat zijn de wensen en voorwaarden van een specifieke, nieuwe klant?

 

Marketing en imago

Marketingvragen komen op. Hoe bouw ik een relatie op die garandeert dat mijn nieuwe product een optimale uitstraling krijgt in de nieuwe afzetmarkt? Hoeveel moet ik investeren in marketing? Welke ondersteuning wil en kan ik mijn nieuwe klanten bieden? Hoe kan ik een nieuwe klantrelatie opbouwen en deze ook behouden voor de toekomst?

 

Wereldwijde marketing en distributie

Uw vragen over de introductie, communicatie, marketing, logistiek en distributie van uw product kan Makesafe International uit ervaring beantwoorden. Makesafe zorgt ervoor dat uw product onmiddellijk een wereldwijde introductie krijgt via ons bestaande netwerk van master distributeurs. Uw product wordt opgenomen in onze reeks van internationaal erkende en bekende merken. Ons marketingprogramma verzekert u van een optimale internationale uitstraling en een goed imago bij uw nieuwe klant.