+31(0)13 57 17 204 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Aphroditestraat 85, 5047 TW Tilburg
+31(0)13 57 17 204 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Aphroditestraat 85, 5047 TW Tilburg
Gecertificeerd
Ongediertebestrijding
Snelle distributie

Over

Over Makesafe International
U bent hier: Makesafe International|Over

Over Makesafe International

In de ongediertebestrijding en Pest Control Industry brengt Makesafe International klanten en producten bij elkaar. Op ons platform vindt u:

  • erkende en bekende merken en producten voor ongediertebestrijding
  • een groot netwerk van master distributeurs in Pest Control

Makesafe vindt uw nieuwe afzetmarkt voor u en faciliteert de Europese distributie. U profiteert daarbij van ons netwerk.

Missie
Makesafe International is een betrouwbaar platform en de efficiënte link tussen producenten en distributeurs in de ongediertebestrijding en Pest Control markt.

U wilt uw product wereldwijd introduceren
Innovatieve producten ontstaan vaak tijdens veldwerk. Een operator zoekt de oplossing voor een specifiek probleem in de ongediertebestrijding. Deze expert creëert een innovatieve oplossing die potentieel heeft voor toepassingen in heel Europa. Zo komt de PCO-ontwikkelaar en producent bij een wereldwijde introductie voor veel vragen te staan. Bijvoorbeeld over de wet- en regelgeving en de communicatie. Elk land heeft afwijkende regelingen en verschillende nationale consumentenwetten. En iedere klant communiceert het liefst met u in de eigen, vertrouwde moedertaal. Hoe lost u dit op?

Export en Europese logistiek
De producent van ongediertebestrijdingproducten staat voor logistieke vraagstukken bij export. Hoe regel ik de invoer en het vervoer? Wat is het veiligste en goedkoopste vervoermiddel naar een bepaald land? Hoe bereik ik met mijn product nieuwe partners op andere continenten? Wat zijn de wensen en voorwaarden van een specifieke, nieuwe klant?

Marketing en imago
Marketingvragen komen op. Hoe bouw ik een relatie op die garandeert dat mijn nieuwe product een optimale uitstraling krijgt in de nieuwe afzetmarkt? Hoeveel moet ik investeren in marketing? Welke ondersteuning wil en kan ik mijn nieuwe klanten bieden? Hoe kan ik een nieuwe klantrelatie opbouwen en deze ook behouden voor de toekomst?

Europese marketing en distributie
Uw vragen over de introductie, communicatie, marketing, logistiek en distributie van uw product kan Makesafe International uit ervaring beantwoorden. Makesafe zorgt ervoor dat uw product onmiddellijk een Europese introductie krijgt via ons bestaande netwerk van master distributeurs. Uw product wordt opgenomen in onze reeks van erkende en bekende merken. Ons marketingprogramma verzekert u van een optimale uitstraling en een goed imago bij uw nieuwe klant.

B-to-B partners

Onze partners creëren en ontwikkelen hun producten vanuit een uitgebreide praktische kennis van ongediertebestrijding. Makesafe International biedt een B-to-B-platform voor deze producten en brengt ontwikkelaars en distributeurs bij elkaar.

Bent u als ontwikkelaar of distributeur geïnteresseerd in een samenwerking?

Klik hier